Helaas, dit pand is verhuurd

8370 Blankenberge

Omschrijving

Hotel met restaurant en terras op toplocatie!!

Hotel met restaurant te huur op gouden locatie te Blankenberge. Alles staat klaar, wordt verhuurd met ganse inboedel. Gelegen op de aller beste plaats in Blankenberge, recht over het station en stationsplein. Dagelijks passeren hier duizenden mensen. Het gebouw is een grote, opvallende hoek met enorm zonneterras (150 plaatsen). Het gebouw zelf heeft verwarming op gas (warme lucht, Buderus ketel), nieuwe platte daken, open keuken, onderkeldering,... Er zijn 16 kamers deels met douche en toilet. Vrij van brouwer!! Geen overname!! In het restaurant kunnen een honderdtal mensen genieten van de heerlijke keuken. (dus totaal +/- 250 personen!) Ook is een handige aparte ingang naar het hotel aanwezig. EPC niet van toepassing. (Vg/Wg/Gdv/Gvkr/Gvv). Wordt verhuurd voor één jaar en langer verder te bespreken. Dit grote, zonnige en uiterst goed gelegen pand kan u zo veel succes brengen...

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED