Helaas, dit pand is verkocht

8310 Assebroek

Omschrijving

Grondig gerenoveerd appartement met zonneterras op slechts 200 meter van de Katelijnepoort.

Dit appartement werd vorig jaar grondig gerenoveerd met duurzame en kwalitatieve materialen! Er is een zonneterras was men zalig kan genieten, alsook aan de voorkant is een balkon. Het gebouw is een rustige residentie die weg ligt van de baan waardoor er zéér weinig geluid is. Zijn o.a. recent en modern vernieuwd: echt parket, open en ingerichte keuken, douchekamer, toilet, vloeren, elektriciteit, … Verkoop wegens verhuis naar het buitenland! EPC slechts: 111 kWh/m²(UC:2023452). Alles is te bereiken via de lift, trappen kunnen vermeden worden. Zijn o.a. nog aanwezig: gem. fietsenberging, berging op terras, berging naast de keuken, eigen verwarmingsketel op gas, dubbel glas met alu, … Aankoop garage verplicht: 30.000€ 2.9m op 6m met stopcontact en verlichting. Sted. inlichtingen i.a. GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT. Werkelijk knappe renovatie en perfect onderhouden! Mooi, zéér rustig en super centraal!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED