U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8370 Blankenberge

Omschrijving

Doordacht gerenoveerd appartement met prachtig zee - en landzicht te Blankenberge!

Dit volledig gerenoveerd 3-slaapkamer appartement (96m2) met TWEE TERRASSEN (met zeezicht vooraan en zuidgericht terras met mooi open zicht achteraan), ligt op de zevende verdieping en is centraal gelegen op de ZEEDIJK te Blankenberge. Het appartement is recent doordacht, grondig en energiezuinig gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Zo is er goedgekeurde elektriciteit, hoogrendementsbeglazing, nieuwe leidingen, eiken parket, elektrische rolluiken,… EPC 101 kWh/m²jaar (UC: 2341651 RES).
Ze beschikt verder over een lichtrijke leefruimte met ingemaakte kasten, een mooie open keuken, gastentoilet, badkamer met extra toilet, instapdouche en aansluiting wasmachine, een bergruimte en beneden is er ook nog een kelder en een fietsenberging die bereikbaar is via de achterkant (Vissersstraat). De eerste kamer is de masterbedroom en geeft samen met de overige slaapkamers, uit op het tweede ZUIDGERICHT terras achteraan. De overige slaapkamers zijn INGENIEUS aangepakt. Zo tover je in de tweede slaapkamer in een mum van tijd de bureau om tot een bed, dit zelfs zonder de bureau te hoeven opruimen. Ook in de derde slaapkamer is gewerkt met dergelijk slim meubel die trouwens ook beiden inbegrepen zijn in deze koop. Geniet dus van dit tot in de puntjes afgewerkt, zonnig en centraal gelegen appartement met rustgevend zeezicht en grote terrasoppervlakte (12m2) . (Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv). Voor meer info tel: 0492/92.92.16


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED