U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8660 De Panne

Omschrijving

Zonnig en luchtig hoekappartement met fantastische zichten in De Panne!

Ideaal gelegen op de 3de verdieping, van Residentie Windekind, zonnig hoekappartement, met zee- en duinenzicht en een eigen pad direct naar zee. Vanuit de gezellige woonkamer met open keuken kan je optimaal genieten van het mooi uitzicht. Via de woonkamer en de slaapkamer heb je directe toegang tot een aangenaam terras. Verder is er een ruime slaapkamer, 1 badkamer met bad en douchemogelijkheid, wastafel en toilet. Er is een aangename inkom met plaats voor een vestiaire.
Dit appartement wordt gemeubeld verkocht. Ruim zonneterras aan de twee kanten, altijd zon!!! Er is parkeergelegenheid voor de residentie en er is een gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop overdekte staanplaats.
Dit appartement biedt een blijvend open zicht op de duinen en de zee. Je kan er eindeloze mooie wandelingen maken, dit appartement grenst aan het prachtig natuurrservaat De Westhoek.
Samen met het Calmeynbos, de Dune du Perroquet, de Dune Marchant en het Noordzeestrand vormt de Westhoek één groot wandelgebied...
De gevel en terrassen werden recent vernieuwd. Zijn o.a. aanwezig: dubbel glas, elektrische verwarming, open keuken, 1 slaapkamer, badkamer met ligbad, lift, private kelder, ... EPC: 388 kWh/m². Sted. inl. i.a Hier kan je met volle teugen genieten van eenvoudig geluk en super prachtige zichten!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED