Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Neo-gotische woning met klassieke en stralende gevel!

Achter deze klassieke, beschermde gevel schuilt een knap, doordacht en duurzaam gerenoveerde woning. De enorm aantrekkelijke, bewerkte gevel en toren maken van dit pand een werkelijk unicum!! De haan er bovenop werd met bladgoud verguld. Men heeft een prachtig open zicht op de Ezelpoort, de woning werd hedendaags en modern ingericht, alles maar dan ook alles werd kwalitatief vernieuwd. Zijn o.a. aanwezig: c.v. op aardgas, ingemaakte kasten, dressing, designbureau, indirecte verlichting, parket, droge kelder, geïsoleerd dak, schuifdeuren, vloerverwarming, elektrische rolluiken, zonverduistering op zonne-energie, kasteeldeuren, zongericht terras,... De woning werd ontworpen door stadsarchitect Charles Dewulf, zelfs de douche bevindt zich boven in de toren...Van de bibliotheek kan men mits kleine aanpassingen een derde slaapkamer maken. EPC: 293 kWh/m². (uc: 20130207-0001305804-00000001-2) Sted. inl. in aanvr..Mogelijkheid tot huren van een garage om de hoek. Een droom die werkelijkheid wordt...

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED