Helaas, dit pand is verkocht

8730 Oedelem

Omschrijving

Te vernieuwen hoeve met grote loods en prachtig landelijk zicht te Oedelem.

Een te vernieuwen hoeve met veel grond (4177m²), grote loods (225m²), tal van bijgebouwen en prachtig landelijk zicht te midden het groen en tussen Oedelem en Maldegem. Werden reeds vernieuwd: dubbel glas met alu, centrale verwarming met propaangas, leefruimte,... Een douchekamer en slaapkamer op het gelijkvloers, drie extra kamers boven mogelijks in te richten. Zijn o.a. nog aanwezig: prachtig landelijk en rustgevend zicht, stallingen, melkhuis, stadswater, grote loods,... Verder te vernieuwen naar eigen smaak... EPC: 720 kWh/m² (UC:2102545). Een rustig gelegen hoeve met super handige loods te midden het groen! Vrij op 1 juli 2019. (Vergunning uitgereikt/Agrarisch gebied/Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig/Geen verkavelingsvergunning).

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED