U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Ideaal voor paardenliefhebbers!!! Ruime, energiezuinige hoeve op bijna 2ha met mog. praktijkruimte, stallen, grote loods en prachtige verzichten tussen Brugge en Dudzele.

Ideaal voor paardenliefhebbers!! Prachtig!!! Een gerenoveerde, verrassend ruime hoeve met grote loods, paardenstallen en landelijke zichten op slechts 4 km van de Ezelpoort - Brugge centrum. Hier kan men werkelijk zalig genieten en tot rust komen en is men toch nabij alles! Prachtige rustgevende zichten aan alle kanten.Totale grond bijna 2ha (19325m²)!!! De woning werd in 2011 compleet en grondig gerenoveerd met duurzame en energiezuinige materialen. EPC slechts 129 kWh/m²!!! De villa zelf heeft een grote bewoonbare oppervlakte van 536m² en de super handige loods is +/- 400m² (hoogte inrijpoort is 3.8m). Er is een grote oprit en prachtig aangelegde zongerichte tuin met terrassen, verwarmd zwembad met jetstream en spa, jacuzzi, BBQ huis, stallingen, loods, ... De villa heeft een grote praktijkruimte met mogelijks aparte inkom, grote leefruimte met eetkeuken, slaapkamer, dressing en luxe badkamer op het gelijkvloers. In de dakverdieping zijn volgende aanwezig: extra leefruimte met keuken (men kan hier ook kamers van maken), bureel, slaapkamers, mezaninneruimte, sauna, badkamer, ... Deze prachtige eigendom heeft ook 36 zonnepanelen, goedgekeurde elektriciteit, c.v. op mazout (laag verbruik), is volledig omheind, ventilatiesysteem, parket, ingemaakte kasten, HR+ beglazing met afromosia, pelletkachtel, vloerverwarming, ... Werkelijk: prachtig, machtig!!! Een unieke, rustgevende, gerenoveerde villa met loods, paardenstallen, ruimte vrij beroep, prachtige zichten waar dagelijks genot gegarandeerd wordt!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED