Helaas, dit pand is verkocht

8020 Oostkamp

Omschrijving

Luxe woning met zwembad, poolhouse, jacuzzi,...

Deze woning werd in verschillende fases grondig gerenoveerd en uitgebouwd ('04, '11 en '14). Achter deze gewone gevel schuilt véél méér!! Men kan er thuiskomen en genieten van alle luxe en rust. Zijn o.a. aanwezig: gezellige open haard in de leefruimte en naast de ingemaakte bureauruimte, volledig ingerichte en ruime keuken, drie badkamers, master bedroom met terras en eigen ensuite bathroom, schuiframen en ramen tot op de grond (waardoor men zicht heeft vanuit elke ruimte op het groen), dubbele beglazing met aluminium, c.v., goedgekeurde elektriciteit, vloerverwarming, zonnepanelen, verwarmd zwembad (40m²), volledig afgewerkte pool house (kan helemaal open) met ingerichte bar (tap, frigo's, ijsmachine,...), Bose systeem in elke kamer, luxe-verlichting, jacuzzi, ruime terrassen met vijver, tuin, dubbele garage met zolder, elektrische poort, extra bijgebouw, car-poort,... en zo veel meer om dagelijks te genieten.Geniet nu van het voordelig, verlaagd tarief van 7% registratierechten!!! (mits voldoen voorwaarden). EPC: 296 kWh/m² (UC:364359). Sted. inl. in aanvraag. De woning ligt te midden het groen en al bij al niet ver van alles!! Hier komt men in een oase van rust voorzien van alle luxe...

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED