U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8730 Sint-Joris

Omschrijving

Mooi gerenoveerde en goed gelegen open bebouwing met landelijk zicht te Beernem.

Deze prachtige ruime woning met grote tuin en zicht op het groen is in 2013 gerenoveerd met duurzame materialen en behoud van de authentieke elementen. Zo is er eiken parket, volhouten deuren en zijn de houten constructies behouden. De ruime leefkeuken beschikt over kwalitatieve toestellen (grote inductiekookplaat, steamer, combi-oven, vaatwas,...), natuurstenen werkblad en heeft aansluitend een eetplaats die uitkijkt op de tuin.
Verder is er een grote leefruimte met bureau, zithoek met gezellige gaskachel en een strijkruimte. Ook is er aansluitend aan de woning nog een EXTRA POLYVALENTE RUIMTE met instapfrigo en oudere tweede keuken. Daarnaast beschikt men nog over drie slaapkamers, badkamer met douche, ligbad en toilet en boven nog een extra zitruimte/tv-ruimte. Op het dak liggen er maar liefst 36 ZONNEPANELEN met stroomcertificaten die nog 11 keer +/- 2400 euro per jaar opleveren (zijn reeds inbegrepen in de prijs). Goedgekeurde elektriciteit. EPC slechts 195 kWh/m²!!!! Sted.Inl. i.a. Ruim en modern wonen in Sint-Joris (Beernem) met prachtig landelijk rustgevend zicht, nabij winkels, scholen en uitvalswegen!!! Tel 0492/92.92.16


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED