Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Handelspand met woonst in hartje Brugge.

Dit pand met aantrekkelijke gevel is gelegen in de Academiestraat op een steenworp van de markt en het theater. Het pand wordt momenteel zéér succesvol uitgebaat. Het gebouw is volledig onderkelderd met voorraadkelders, toilet, gewelven en laadluik. Er is een winkelruimte met open werkplaats op het gelijkvloers. Boven is een lichtrijke leefruimte met open keuken. Op de tweede verdieping is er een slaapkamer, dressing en badkamer. In de dakverdieping is er nog een ruime slaapkamer. Centrale verwarming op gas, deels dubbele beglazing, GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT, airco,... EPC: 259 kWh/m²(UC:1794322). (Vg/Wche/Gdv/Gvkr/Gvv). Pand wordt verkocht wegens groot succes en verplaatsing naar andere locatie. Elke dag passeren hier massa's toeristen en bruggelingen, heel wat bekende zaken in de buurt. De perfecte combinatie werken/wonen en dé sleutel tot succes!!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED