U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8730 Beernem

Omschrijving

Prachtig, machtig!! Grondig vernieuwde en uitgebouwde hoeve met vergunde B&B, ontbijtruimte, grote loods en prachtige rustgevende zichten te Oedelem.

Prachtig gerenoveerde, super energiezuinige en uitgebouwde woning met vergunde, bemeubelde B&B, grote loods en prachtige zichten te midden de groene omgeving tussen Oedelem, Sijsele en Maldegem genaamd: 'De Wabisabiboerderij'. Er zijn vijf vergunde kamers. Het huis vooraan heeft de vergunde kamers met ook terras/tuintje voor dieren. Hierachter ligt een ontspanningsruimte met leefkeuken en prachtige zichten. Er is een nieuwe loods voorzien met boven een ruime praktijkruimte. Alles heeft een zéér grondige renovatie ondergaan. Volgende zijn ook aanwezig: Tal van dak-en muurisolaties, centrale verwarming op gas (vier ketels), HR+beglazing met alu en dubbel glas, goedgekeurde elektriciteit, 48 zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpunten elektrische wagens, stads- en regenwater 20.000l, ringputwater: 20.000l, drijfkracht, Waddi, polybeton vloer, houtkachels, ... Een prachtig gerenoveerde hoeve met welbekende B&B (dewabisabieboerderij.be), loods, privé woonst, praktijkruimte, tuin, vijver, oprit, .... met tal van mogelijkheden te midden het groen en alle rust!
EPC: A


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED