Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Ruime, te renoveren woning met grote tuin langsheen de Predikherenrei.

Een ruime woning uit 1904 met tal van prachtige karaktervolle elementen met grote tuin (perceel is 260m²) langsheen de Predikherenrei in hartje Brugge. De woning is volledig te renoveren maar werkelijk iets prachtigs van te maken! Zijn o.a. aanwezig: hoge plafonds (3.37m), oorspronkelijke vloeren, muren met marmer, kelder + kruipkelder, achterbouw, veranda, prachtige inkom met trappenhallen,... Er zijn momenteel vijf slaapkamers, een grote bewoonbare oppervlakte van 240m². EPC: 641 kWh/M² (UC: 2070296) Sted. inl. i.a. Op 50 meter van de woning heb je een ondergrondse parking. Vanuit de woning prachtige zichten op Halletoren, Onze-Lieve-Vrouwekerk en water. Een ruime, super goed gelegen woning met grote tuin, prachtige zichten, mits grondige renovatie wordt dit super knap!!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED