Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Recent gerenoveerde en uitgebouwde woning met tuin op enkele passen van de Dampoort.

Deze woning is reeds grotendeels gerenoveerd (2012) en uitgebouwd. Ze beschikt over 3 volwaardige slaapkamers en een tuin met handige uitweg langs achter. Ook super handige parkeerplaats vooraan. Altijd parking! Werden reeds vernieuwd: vloeren, leidingen, afvoeren, GOEDGEKEURDE elektriciteit, centrale verwarming op gas, toilet, badkamer, keuken, slaapkamers, master bedroom met dressing,... Enkel boven moeten er nog verwarmingselementen aangesloten worden maar de leidingen liggen er al. Ingerichte keuken ook compleet nieuw. De woning beschikt verder over dubbel glas, geïsoleerd dak en GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT. De woning bevindt zich op enkele stappen van de supermarkt, winkels, scholen en vlakbij het centrum van Brugge. Kortom een gerenoveerde en uitgebouwde woning met 3 slaapkamers en tuin met uitweg op enkele passen van de Dampoort!!! EPC: 336 kWh/m²jaar (UC: 2116609). Sted.Inl. i.a.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED