Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Ruime woning met uitweg, garage en prachtig zicht over het water op gouden locatie!

Aan de Steenkaai, en met prachtig zicht op het water, bevindt zich deze zéér ruime, instapklare woning met vier kamers (vijfde en zesde eventueel mogelijk op zolder), grote terrassen, garage en uitweg. Grote bewoonbare oppervlakte van 246m²!!! Zijn o.a. aanwezig: dubbele beglazing, c.v. op gas ('18), twee keer beton, drie kamers en badkamer op het eerste en in de dakverdieping een vierde kamer en grote, eventueel verder in te richten zolder. Prachtige zichten op het water, vanuit vele ruimtes kan men de boten zien passeren... GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT. Achteraan is een super handige uitweg met doorrit naar de garage en grote berging onder de woning. Zo heb je altijd gratis parking! Zijn recent vernieuwd: ingerichte keuken, c.v. op gas, ontkalker, isolatie op zolder, kamers, badkamer,... volledig onderkelderd met garage en berging. Volwaardige verdieping en trap naar de zolder. EPC: 164 kWh/m². (UC: 2213123). Een ruime, instapklare woning met uitweg en prachtige zichten op het water op gouden locatie!!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED