U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Karaktervolle, gerenoveerde en super energiezuinige woning met bureel, grote loods van 377m² en zongerichte tuin nabij de Dampoort.

Prachtig, machtig!! 19e eeuwse karaktervolle en compleet gerenoveerde, (2006), super energiezuinige woning met grote zongerichte tuin en atelier/loods/magazijn van 377m² nabij de Dampoort te Brugge. Tal van prachtige elementen zoals hoge plafonds (3.47m²), 19e eeuwse schouw, prachtige gevel, ... Alles werd in 2006 grondig vernieuwd zoals o.a. vloerverwarming met warmtepomp op het gelijkvloers, boven warmtepomp, parket, ingemaakte kasten, elektriciteit, dak, ramen, leidingen, keuken, badkamer, slaapkamers,... Op het gelijkvloers is een prachtige, royale inkomhall, bureel, berging, grote eet-en leefruimte met open en ingerichte keuken, doorgang naar het grote magazijn (thans uitgebaat als brouwerij), tuin en terras. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en giga badkamer met o.a. bamboeparket, inloopdouche, bad, wasbekkens en toilet. In de dakverdieping is een extra grote polyvalente kamers van 88m² (hier kunnen twee kamers komen). Grote bewoonbare oppervlakte woning van 306m2. Het magazijn heeft een grote elektrische poort met hoogte van 3.76m. In het magazijn is ook nieuwe elektriciteit, drijfkracht en gasblazer. Volgende zijn nog aanwezig in de prachtige woning: elektrische zonnewering, alarmsysteem, dubbele glas met PVC en hout, vloerisolaties, nieuwe trap, 18 zonnepanelen met certificaten (+/- 1000€ per jaar voor nog 9 jaar, worden overgedragen naar de kopers), vochtvrije kelder,... EPC slechts: 94 kWh/m2!! Sted. inl. i.a. Een perfecte combinatie van klassevol wonen en werken nabij Brugge centrum!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED