U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Exclusief! Ruim appartement (+/200m²) met staanplaats in historisch waardevol gebouw op de Woensdagmarkt in Brugge centrum!

In het 'Oud Hof van Smyrna' bevindt zich dit groot (+/- 200m² bewoonbare oppervlakte!) en karaktervol hoekappartement met drie grote slaapkamers en twee badkamers, het dateert uit de zestiende eeuw. Alles is gelegen op de tweede verdieping en gemakkelijk te bereiken via de lift. Men heeft mooie open zichten op de torens van Brugge en Woensdagmarkt. Op het binnenplein is een super handige beveiligde open staanplaats. Het gebouw werd in 2008 grondig en duurzaam gerenoveerd met behoud van karakter. Het ruime en luchtige appartement heeft tal van karakter elementen zoals o.a. hoge plafonds (3.25m), visgraadparket, grote kamers, lange prachtige gang, hoge glaspartijen, ... Gelegen in het het centraalste punt van het Brugs ei! Zijn o.a. nog aanwezig: centrale verwarming op gas ('08), dubbel beglazing met hout en rolluiken, dubbele leefruimte, drie grote slaapkamers, terrasje met de ochtendzon, twee badkamers (één met ligbad en één met douche), gemeenschappelijke fietsenberging, goedgekeurde elektriciteit, ... EPC: 218 kWh/m². Sted. inl. i.a. Werkelijk, zo zijn er geen twee, de perfecte combinatie van TOP ligging, ruimtes, licht en karakter!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED