U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Omschrijving

Prachtig!! Zéér ruime, uiterst goed gelegen, interbellum woning met zicht op Stil Ende, garages en grote tuin in de aller beste buurt: Kristus-Koning!

Prachtig machtig!! Deze te renoveren interbellum woning heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 540m² en is super goed gelegen aan het Stil Ende te Brugge, Kristus-Koning, de aller beste buurt, rustig en mega centraal. Asbest veilige woning! Er zijn tal van prachtige karakterelementen en unieke trappenhall naar de verschillende verdiepingen. Ruimte voor praktijk mogelijk! Grote tuin, perceelsoppervlakte van 660m²! Dubbele garage. De woning is onderkelderd met voorraadkelders, archieven, bureel, ... De woning was altijd in handen van eenzelfde familie en de man had er lang een architectenbureau. Volgende werd in 2016-2019 nog vernieuwd: badkamer, centrale verwarming op gas (twee Vaillant ketels), leidingen voor nieuwe, tweede badkamer liggen reeds klaar, keuken met zicht op de tuin. Vanuit de kamers (giga kamers) boven heeft men zicht op het Stil Ende, de torens van Brugge, de Brugse zwanen en groen. EPC: 265 kWh/m². Ideaal voor Bed&Breakfast, bureel met woonst, horecazaak (parking eventueel mogelijk achteraan),... Te vernieuwen naar eigen smaak om er werkelijk iets fantastisch en uniek van te maken!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED