U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Dudzele

Omschrijving

Knap!! Doordacht gerenoveerde en uitgebouwde half open woning met grote garage/werkplaats in doodlopende straat te Dudzele.

Knap!! Grondig en duurzaam gerenoveerde, uitgebouwde ('13) half open woning in doodlopende straat te Dudzele. Super rustig gelegen tussen Knokke en Brugge, dicht bij uitvalswegen. Alles maar dan ook alles is vernieuwd, zéér smaakvol vernieuwd. Gelijkvloers: prachtige inkomhall met retro tegeltjes, shutters, technische ruimte en toilet, salon, eet-en leefruimte, prachtige open en ingerichte eiken keuken met o.a. Boretti fornuis. Op de eerste verdieping zijn drie ruime kamers en badkamer. In de dak verdieping is een master bedroom. Volgende zijn aanwezig en vernieuwd: parket, zonnepanelen, goedgekeurde elektriciteit, c.v. op gas, speksteenkachels, gaskachel, ramen met alu en steellook, dak met onderdak en isolatie, Veluxen, badkamer, ventilatie, blauwsteen terras, aangelegde tuin, tal van ingemaakte kasten, elektrische rolluiken, dimmers, ontkalker, balkon vooraan, grote garage/werkplaats in de tuin,... Volwaardige kamers en grote bewoonbare oppervlakte! Volledig omheind en privacy verzekerd! EPC en sted. inl. i.a. Een verrassend ruime, half open woning, super smaakvol gerenoveerd op uiterst rustige en toch centrale locatie!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED