Helaas, dit pand is verkocht

8200 Sint-Andries

Omschrijving

Verrassend ruime, knap gerenoveerde half open bebouwing te Sint-Andries.

Grotendeels (90%) vernieuwde, verrassend ruime, half open woning met garage en tuin nabij uitvalswegen en winkels te St-Andries. Het heeft een grote bewoonbare opp.! Werden héél recent vernieuwd: ramen, vloer- en spouwisolatie, prachtige keuken, badkamer met inloopdouche en bad, regenpomp (6000l), dak met onderdak en 18 cm isolatie in de vloerplaat, HR+ condensatieketel op gas, ledverlichting, dimmers, GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT, slaapkamers,... Op de eerste verdieping zijn drie kamers en badkamer waarvan één hele grote waar men twee van kan maken. Er is een giga zolder te bereiken via schuiftrap waar men nog drie kamers kan maken, zolder nog niet afgewerkt, dak wel helemaal nieuw met onderdak en Veluxen. Een super energiezuinige woning (men betaalt nu maar +/- 90€/ maand voor gas en elektriciteit!). Nog een klein beetje af te werken naar eigen smaak... Veel ruimte, licht, prachtige ruimtes, half open, met garage op centrale ligging! Top!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED