U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8200 Sint-Andries

Omschrijving

Ruime, uitgebouwde hoekwoning met slaapkamer of bureel op gelijkvloers, garage en tuin nabij het Zand en de Smedenpoort.

Asbest veilige woning! Een stevige en uitgebouwde half open woning met bureel, slaapkamer, douche op het gelijkvloers (kan perfect dienen als praktijkruimte is kan aparte ingang hebben) op rustige ligging, stapvoets van het Zand, Smedenpoort en uitvalswegen. De woning werd in 1992 en in 1997 uitgebouwd met open en ingerichte, luchtige keuken, toilet, ruime slaapkamer en douchekamer op het gelijkvloers. Boven zijn twee grote kamers, berging en badkamer. Via een schuiftrap kan men de giga zolder bereiken waar ook nog extra kamers kunnen gemaakt worden (twee keer beton). De zolder werd geïsoleerd met 16 cm isolatie. De verwarmingsketel, HR+, condensatie werd in 2009 vernieuwd. Ook werden in 2010 nieuwe HR+ ramen gestoken. Volgende zijn nog aanwezig: uitweg, garage, tuin, elektrische rolluiken, volwaardige verdieping, bergingen, stads- en regenwater, ... EPC: 300 kWh/m². Elk hoger bod dan de vraagprijs wordt overwogen. Een uiterst goed gelegen, luchtige hoekwoning met tal van mogelijkheden...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED