Helaas, dit pand is verkocht

8310 Sint-Kruis

Omschrijving

Knap gerenoveerde karakterwoning met grote garage en handige uitweg te Sint-Kruis.

Zéér recent gerenoveerde gezinswoning met vier kamers, tuin, fietsenberging en grote garage met super handige uitweg nabij de Kruispoort te Sint-Kruis. Bijna alles werd vernieuwd met smaak en toch met behoud van karakter! Zijn o.a. vernieuwd in 2018: isolatiechappe, gewapend beton, steenparket, toestellen in de keuken, bepleisteren van muren, GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT, ... Zijn o.a. nog aanwezig: stads- en regenwater, HR+ beglazing, c.v. op gas (2012), rolluiken, badkamer op het gelijkvloers met ligbad en douche, twee toiletten, wasplaats, hoge plafonds, vliegenramen, houten planken vloeren, terras en tuin met grote fietsenberging en grote garage (+/-32m²) met polybeton en elektrische poort,... EPC: 270 kWh/m²(UC:20406031). Vg/Wg/Gdv/Gvkr/Gvv. Een ruime, gerenoveerde karakterwoning (175m² bewoonbare oppervlakte) met super handige uitweg en grote garage nabij de Kruispoort, zéér kindvriendelijke ligging!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED