U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8310 Sint-Kruis

Omschrijving

SUPERGOED GELEGEN WONING MET VIER SLAAPKAMERS, GARAGE EN TUIN MET UITWEG!

Deze RUIME en INSTAPKLARE woning met GARAGE en grote zonnige tuin, ligt slechts op enkele stappen van centrum, winkels, scholen, en is gelegen te Sint-Kruis. Ze is in 2007 GRONDIG GERENOVEERD geweest met uitbouw en beschikt over een ruime leefruimte, keuken, droge kelder, gastentoilet, bergruimte, badkamer met ligbad en douche en maar liefst VIER RUIME EN VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS.
Tijdens de renovatie is er heel wat aangepakt. Zo is er de nieuwe uitbouw, GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT, zijn de vloeren en afvoeren vernieuwd, is er HR+ beglazing, dakisolatie, condensatieketel, ... EPC: 190 kWh/m2jaar!
De tuin met OPEN ZICHT heeft een ZW-zonnerichting (de zon tot 's avonds laat) en achteraan vindt men dan de garage en de super handige UITWEG VOOR FIETSEN met fietsenberging.
Kortom ruim wonen (Bruikb. Vloeropp. van 195m2) met eigen garage en vier slaapkamers op megacentrale ligging!!! Sted. Inl. i.a. Tel 0492/92.92.16


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED