U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8310 Sint-Kruis

Omschrijving

Recente gezinswoning met zonnige tuin, mog. tot vier kamers en praktijkruimte/grote fietsenberging in hartje Sint-Kruis.

Langsheen de Brieversweg, nabij de kerk van Sint-Kruis, bevindt zich deze vrij recente woning met grote fietsenberging/praktijkruimte en tuin. De woning werd gebouwd in 2008 en heeft tal van pluspunten zoals o.a.: goedgekeurde elektriciteit, centraal stofzuigsysteem, linnenkoker, vijvertje, tuinhuis met ontspanningsruimte, twee keer beton, volwaardige verdieping,... De woning heeft een grote fietsenberging of praktijkruimte vooraan, open en ingerichte Diapal keuken, berging, eet- en leefruimte met groot schuifraam naar het terras en de leuke tuin. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, badkamer met bad en nieuwe douche, apart toilet en berging. Via de vaste trap bereiken we een grote polyvalente ruimte waar nog twee kamers kunnen gemaakt worden. EPC: 133 kWh/m²(UC:2593213). Sted. inl. i.a. Zijn o.a. nog aanwezig: tuinhuis, Veluxen, zicht op het groen, trapverlichting, stads- en regenwater, elektrische poort,... Een recente, leuke woning op super centrale en rustige ligging in hartje Sint-Kruis.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED