Helaas, dit pand is verkocht

8200 Sint-Michiels

Omschrijving

Energiezuinige half open nieuwbouwwoning in rustige straat te Sint-Michiels.

Op slechts enkele minuten van het station en de autostrade, en toch zeer rustig gelegen, bevindt zich dit kleinschalig en energiezuinig nieuwbouwproject. Half open nieuwbouwwoning met zuid-oost gerichte tuin en garage. Zijn o.a. nog aanwezig: HR + beglazing met PVC en klein houten, centrale verwarming op gas, goedgekeurde elektriciteit, stads- en regenwater (5.000l met pomp in de put), drie slaapkamers op de eerste verdieping, vaste trap naar de zolder (waar eventueel nog twee kamers kunnen bijgemaakt worden mits meerprijs), extra zolderruimte boven de garage, geïsoleerd dak, ventilatiesysteem, garage met elektrische poort, natuursteen venstertabletten, blowerdoortest, dikke isolatie, extra aandacht voor luchtdichtheid, ... E-peil: +/- 44!! (minder dan de wett. norm!). Sted. inl. i.a. Een prachtig, kleinschalig nieuwbouwproject op super locatie!!!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED