Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

Ruim polyvalent pand met staanplaatsen en bijgebouw te Tielt.

Ruim karaktervol grotendeels vernieuwd kantoorgebouw met 9 parkeerplaatsen, polyvalent bijgebouw en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 478m²! Alle voorzieningen aanwezig om mits kleine aanpassingen als privé woning te gebruiken. Momenteel bestaande uit: gelijkvloers: praktijk met wachtzaal en toilet, 1ste verdiep: 2 toiletten, aparte vergaderzaal en bureel voor 3 tot 5 desks, 2de verdiep: 2 toiletten, bureel voor 6 tot 8 desks met ingemaakte kast, dakverdieping: open vergaderzaal en ingerichte keuken, serverruimte. Volledig gerenoveerd tussen 2006 en 2014: centrale verwarming op gas (2006), dubbele beglazing met hout en aluminium (2012), dak met onderdak en isolatie volledig vernieuwd in 2013, bamboeparket(2014), brandalarm, elektrische poort… GOEDGEKEURDE ELEKTRICITEIT!! EPC n.v.t Vg/Wg/Gdv/Gvkr/Gvv. Een mix van renovatie en karakter met tal van mogelijkheden, succes verzekerd!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED