Helaas, dit pand is verkocht

8000 Brugge

Gerenoveerde handels/horecazaak met woonst.

Dit instapklare pand is gelegen op een drukke invalsweg naar het hartje van Brugge en net achter de rechtbank. Het pand werd tien jaar geleden grondig en compleet gerenoveerd en drie jaar geleden terug opgefrist. Er is een gelagzaal met open bar, uiterst propere keuken, groot zonneterras, zij- ingang, handig luik voor drankleveranciers, dubbele beglazing met houtwerk, c.v. op gas, drank- en voorraadkelders, uitnodigende trapgevel, goedgekeurde elektriciteit sinds '08, drie toiletten, .. Vrij van brouwer! Alles volgens de wettelijke normen!! Gemakkelijke parkeermogelijkheid. De woonst is uiterst verzorgd en perfect onderhouden zoals de zaak zelf. Wordt momenteel uitgebaat als horecazaak maar kan ook perfect dienen als handelszaak, bureau, vrij beroep,... EPC: 252 kWh/m² (UC: 457910) (Vg/Wche/Gdv/Gvkr/Gvv) In deze prijs zijn alle recente toestellen en materiaal inbegrepen. Succes verzekerd!!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED