Helaas, dit pand is verkocht

8020 Hertsberge

Te vernieuwen open bebouwing met veel grond te Hertsberge.

Deze open bebouwing is gelegen in een rustige buurt te Hertsberge en heeft een totale oppervlakte van 1255m²!! Het perceel is perfect zuidgericht. De woning heeft momenteel drie slaapkamers op het gelijkvloers, mits plaatsen vaste trap kunnen twee kamers bijgemaakt worden in het dak. Het dak werd recent goed geïsoleerd en de verwarmingsketel op gas is ook vernieuwd. Zijn o.a. nog aanwezig: rolluiken, droge kelder, betonnen constructie, dubbel en enkel glas, garage, zolder boven de garage, grote tuin en oprit. Laag beschrijf mogelijk! EPC: 366 kWh/m² (UC: 201202). Sted. inl. i.a. Een te vernieuwen woning met zéér grote tuin op super rustige ligging, toch nabij autostrade en op slechts 200 m van de bushalte. Werkelijk iets moois van te maken!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu PUUR VASTGOED